Szürke nyájam, Isten dicsősége vár rád az Új Egekben és az Új Földön. Szenvedésed és megtisztulásod semmi ahhoz az örömhöz és boldogsághoz képest, amely Isten mennyei Jeruzsálemében vár rád!

Szerző andre | 2020. szeptember 13. vasárnap
Szürke nyájam, Isten dicsősége vár rád az Új Egekben és az Új Földön. Szenvedésed és megtisztulásod semmi ahhoz az örömhöz és boldogsághoz képest, amely Isten mennyei Jeruzsálemében vár rád!

2020. szeptember 13-án 15: 30-kor.

Jézusnak, Jó Pásztornak hívása nyájához.

Levél az Enochnak.

Békesség neked, nyájam.

Nyájam, Atyám alkotása, nagy változásokon megy keresztül, amelyek hatással lesznek az emberiség életére. E változások egyike az éghajlat. Sok helyen éjjel-nappal hőhullámok lesznek érezhetők, másutt intenzív hideg, éjszakai fagyokkal.

Ne aggódj, de azt mondom, sok sivatagban havazás lesz, amelyek mindegyike az éghajlatváltozás eredménye, amelyet nagyrészt az ember alkotta meg. Hamarosan megkezdődik a vulkánok ébredése, és Atyám teremtése fel fog nyögni utolsó születési fájdalmaival. A Föld egyes helyeken jobban ingadozik, mint másutt, de nem lesz hol megállítani a mozgást; a teremtés nyögése addig érezhető lesz, amíg az teljesen meg nem állapodik.

A világegyetem nyomorúsága szintén eljön, a mennyből érkező tűz nagy számban érkezik a Földre, megtisztisztítani és megbüntetni a gonosz nemzeteket. Sok olyan égi jelenségnek lesz tanúja, amelyet még soha nem látott egyetlen szem sem. A világegyetem és a teremtés átalakulása lesz az egyik nagy próba, amelyet át kell élni. Mondom nektek, hogy a teremtés és az univerzum mindezen változásaira szükség van, hogy a holnap új hajnalt hajthasson, Új Egekkel és Új Földdel, a Paradicsommal, amely Isten megtisztult népére vár. Az Isten dicsőségével feldíszített mennyei Jeruzsálem leszáll az égből, és az Új Földre települ, készen áll nyájam befogadására, amely fáradtan és szomjasan érkezik a sivatagban való áthaladásából.

Szürke nyájam, Isten dicsősége vár rád az Új Mennyben és az Új Földön; szenvedésed és megtisztulásod semmi ahhoz az örömhöz és boldogsághoz képest, amely Mennyei Jeruzsálemben vár rád. Örülj és ne félj, mert hiányzik az utolsó láb; Ne légy szomorú; éppen ellenkezőleg, örülj, mert Isten dicsősége beborít téged a Felhőjével, így a sivatagban való utad elviselhetőbb lesz. Az égi trombiták nem szűnnek meg megszólalni a föld minden sarkában, nem égi motorok, ezek a trombiták hangjai, amelyek megtérésre szólítanak fel és figyelmeztetnek a Figyelmeztetés érkezésére, hogy felkészültek legyetek.
Maradj ébren, nyájam, mert a Figyelmeztetés napját már kijelöltük, az örökkévalóságon át tartó járásod változatlan valóság, amely új lényekké alakít át téged, hogy amikor visszatérsz, Isten kegyelméből szembesülhetsz a végső nagy csatával, mely győzelmet ad a gonosz erők felett. Bátorság, nyájam, mert még nem jött el a legjobb számodra. Tárt karokkal várlak, hogy üdvözölhesselek és elvihesselek a zöld rétekre és édes vízekre, amelyek mennyei Jeruzsálemben várnak rád.

Maradj békességben, nyájam.

Pásztorod, Jézus, minden idők Jó Pásztora.

Ismertesd meg üzeneteimet juhaimmal a Föld minden sarkában.

 
 
http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.