SZERETETT TESTVÉREK ÉN RAFAEL ARKANGYAL VAGYOK, „ISTEN ORVOSSÁGÁNAK” IS HÍVNAK; A LEGMAGASSÁGOSABB KEGYELMÉBŐL ÉS IRGALMÁBÓL CSATLAKOZOM HOZZÁTOK A MEGTISZTULÁS SIVATAGÁN VALÓ ÁTKELÉSETEK ALATT!

Szerző andre | 2020. május 22. péntek

 

2020 MÁJUS 22.

 

SZENT RAFAEL ARKANGYAL FELHÍVÁSA ISTEN

NÉPÉHEZ. ÜZENET ENOCH-NAK

Isten népe a Legmagasságosabb békéje legyen veletek.

 

Kedves testvérek én Rafael arkangyal vagyok, akit „ Isten orvosságának” is hívnak; a Legmagasságosabb kegyelméből és Irgalmából csatlakozom hozzátok a megtisztulás sivatagán való átkelésetek alatt. Én azon sok arkangyal egyike vagyok, aki Isten trónjához közel hódol és dicsőít. Az egyik küldetés, amit rám bíztak, hogy segítsek nektek, védelmezzelek titeket és Isten orvosságával gyógyítsalak titeket, így részesülhettek gyógyulásban az Égből. Én vagyok az Ég vezető orvosi tisztje és én utasítom testvéreimet, az angyalokat és arkangyalokat, – akik olyanok mint én -, akik felelősek

Isten népének meggyógyításában.

Az Égi doktorok készen állunk a segítségnyújtásra, ellátni és elhozni nektek az Égi orvosságokat, amik ebben a világban lévő összes betegséget meggyógyítják majd. Ezen időkben melyekben éltek annyi nyugtalanság és sötétség van, ahol betegségek, vírusok és járványok gyötörnek titeket, ezért ne habozzatok hozzám jönni. Először is helyezzétek hiteteket és bizalmatokat a Legmagasságosabb Istenbe és kérjétek Őt az én alázatos közbenjárásom által, így segíthetek nektek. Az Atyám és a ti Atyátok a Végtelen Irgalmasság és elküld engem együtt az égi orvosi fivéreimmel, a megmentőiteket, ha kéritek Őt.

Testvérek ez a sötétség ideje és a gonosz küldöttei azáltaluk létrehozott vírusokkal és járványokkal megbetegítenek titeket. Isten népe elleni támadás megkezdődött; így ne habozzatok engem hívni, mert szükségetek van Rám, így Isten irgalmából kigyógyulhattok a betegségeitekből. Egy erőteljes imát adok nektek, amit ha hittel végezzetek és ezzel kiáltsatok hozzám. Kérjétek az Atyaistent az én alázatos közbenjárásom által, így elnyerhetitek a testetek vagy lelketek gyógyulását, amire szükségetek van. Ne felejtsétek el, hogy Én Isten orvosa vagyok és állok szolgálatotokra.

ERŐTELJES IMA SZENT RAFAEL ARKANGYALHOZ A GYÓGYULÁS MEGKAPÁSÁÉRT

(ORVOSSÁG ISTEN NÉPÉNEK GYÓGYULÁSÁÉRT)

Áldott Rafael arkangyal „ Isten orvossága”, jöjj segítségemre az arkangyalok és az égi orvosi angyaloktársaságával, mert én betegnek érzem magam testemben és lelkemben. Elétek jövök erőteljes égi orvosok, így ha az Isten akarata akkor a ti szent közbenjárásotok által részesülök testem szükséges gyógyulásában és a lelkem szükséges védelmében. Ó áldott Rafaelarkangyal, aki Tóbiást vezetted és megvédted és meggyógyítottad Tóbiás vakságát, jöjj ápolj engem és add meg nekem az Égi orvosságot, hogy meggyógyuljak a szellemi vakságomból és a betegségből, ami testemet sújtja. Dicsőséges Rafael arkangyal jöjj a segítségemre és hozd el nekem az Égi orvosságot, ami meggyógyítja fizikai és szellemi betegségemet. Minden Isten dicsőségére váljék. Ámen

Hiszekegy és 1 Miatyánk.

A Legmagasságosabb békéje legyen minden jóakaratú emberrel.

Fivéretek és szolgátok Rafael arkangyal, Isten orvosa.

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.