Örülj népem, mert Isten dicsősége vár rád az Új Égen és az Új Földön, amelyet Én teremtek a te örömödre!

Szerző andre | 2020. október 9. péntek

2020. október 9., 8:15

Az Atya Isten hívja híveit. Üzenet Enochnak.

Népem, a békém veletek van.

Gyermekeim, az emberiség a nagy megtisztulás idejébe lép, amelyben a szerencsétlenségek és a szenvedések gyakoriak lesznek ezekben az időkben. Olyan eseményeknek lesz tanúja, amelyet még senki sem látott a Mennyben és a Földön. Az univerzum átalakulása miatt a bolygótok nagy változásokon megy keresztül, amelyek hatással lesznek minden teremtmény életére. Az univerzum átalakulása következtében a Földön bekövetkező természeti katasztrófák az egyik legnagyobb próbatétel lesz, amelyen át kell esnie.

A földön sok hely eltűnik, a városok megszűnnek; a tengervizek megvadulnak, és sok tengerparti régió eltűnik. Olyan hangos hangok hallhatók a Mennyben, mint a trombita,  a hálátlan és bűnös emberiség túlnyomó része pánikba esik. A nap és a hold , elsötétedik, csillagok pedig elveszítik fényességüket. (Joel, 3.15.) A csillagok megrendülnek, és a Föld forgása felgyorsul. Sok helyen a szárazföldi ökoszisztéma megváltozik, ennek következtében eltűnnek az erdők, a dzsungelek, valamint az állat- és növényvilág.

Az univerzum átalakulása egy új teremtményhez, egy Új Éghez és egy Új Földhöz vezet, amelyet hűséges népem fog lakni. Amikor a Föld nyögni kezd a vajúdás utolsó fájdalmaitól, ne ess pánikba népem. Imádkozzatok és magasztaljátok Isten dicsőségét, és imádságaitokban és a dicséretben békét, derűt és reményt találtok. Készüljetek fel,  Föld lakói, mert a világegyetem átalakulása megváltoztatja életetek menetét. Minden megújul a Mennyben és a Földön, az Új Teremtés szellemi lesz és szellemi lények lakják. A megtisztulás által megtisztult népem megújul, Isteni lényegem gyermekeimet  Angyalaim természetéhez hasonló szellemi lényekké alakítja.

Örülj népem, mert Isten dicsősége vár rád az Új Mennyben és az Új Földön, amelyet örömödre teremtek. Ne féljen népem, a rád eső megpróbáltatásokban, maradj nyugodt és bízz Mennyei Atyádban, mert minden az Én akaratom szerint fog történni. Egy hajad szála sem fog elveszni, ha egységben maradsz Istennel az előtted álló próbák során. Ne feledd, fájdalmad, szenvedésed és megtisztulásod a megpróbáltatásokban semmi ahhoz a dicsőséghez, örömhöz, békéhez és teljességhez képest, amely új Teremtésemben vár rád.

Maradj békémben és örökségemben népem.

Atyád, Jahve, a Teremtés Ura.

Gyermekeim, továbbítsátok az üdvösséggel kapcsolatos üzeneteket a föld minden részére.

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.