Mária Megszentelő hívása Isten népéhez. Enochnak adott üzenet.

Szerző andre | 2019. július 30. kedd

Készítsd fel az én Uram nyáját, hogy megkapja azt a hírt, hogy az örökkévalóság átjárójában isteni kegyelemben találkozzon veled, hogy a lelked ne szenvedjen, amikor a szenvedést és a bűnt, felajánlod Istennek és testvéreidnek!

2019. július 30., 13:45

Mária Megszentelő hívása Isten népéhez.
Enochnak adott üzenet.

Kedves gyermekeim, az Úr békéje legyen mindenkivel.

Kicsim, újra felszólítalak téged, hogy készen állj és készülj fel Isten figyelmeztetésének eljövetelére. Azonnal ébredj fel, bűnös emberiség; Ne maradj süket, hogy ez a figyelemre méltó esemény ne legyen hiábavaló! A gonoszság egyre növekszik, ellenségem vesztésre áll, egyre több lelket veszít el , főleg a test bűnei miatt. Ha a Mennyország nem küld hamarosan figyelmeztetést , sok lélek továbbra is elvész, mert nem akarnak figyelni és válaszolni a Menny hívására.
Kicsinyeim, az ellenfél megjelenése és utolsó uralma előtt az ég figyelmeztetést küld neked, ez hamarosan megtörténik. Az utóbbi idők ezen generációjának bűne az Isten Szent Igében leírt események gyorsabb bekövetkezését okozta.
Készítsd, az Úr nyáját, a figyelmeztetés eljövetelére, hogy az örökkévalóságon átmenő átmeneted isteni kegyelembe vezessen téged, úgy, hogy a lelked ne szenvedjen, amikor minden nyomorúság és bűn megjelenik, amellyel sértetted Istent és testvéreidet.
Felhívom gyermekeiteket, hogy vallják meg és javítsák ki minden bűnüket, hogy az örökkévalóság elérésekor ne ismerjék vagy érezzék a harmadik tisztítótiszt tűzét, ahol a lelkeket lassan megtisztítja egy lángoló tűz; ahol be nem vallott vagy ki nem javított bűneitek miatt fáradhatatlanul megkínoznak.
Ez a hely a legtisztább a tisztítótűz, itt van minden lélek, akiket meglepett a halál a halálos bűnben, vagy eltávolodtak Istentől; vannak olyan lelkek, akiket nem ítél el az Úr irgalmassága, akiknek kegyelmet adnak az utolsó pillanatban, akikbocsánatot kértek az utolsó pillanatban; mások megmenekülnek az Irgalmasság rózsafüzér és a Szent rózsafüzérem imádkozásával, azon lelkek kérésére, akiket leginkább azzal fenyegettek, hogy elítélnek. Sokakat nem ítéltek el az irgalmasság cselekedeteik miatt, amelyeket ezen a világon végeztek, vagy azokért a szentekért, akiket hordoztak , amikor távoztak.
Gyermekeim, a harmadik tisztítótűzben is sok langyos lélek létezik, akik elfordultak Istentől a világi makacsságuk és hiúságuk miatt, és csak akkor keresték meg Őt , amikor problémák és szükségletek merültek fel.
Boldogok azok, aki az Isten figyelmeztetés kegyelméből és az imádsággal megvilágítva, mennek át  az örökkévalóságba, mert ez lesz a legnagyobb örömük.Ellenben azokkal, akik  halálos bűnben fogadják a figyelmeztetést vagy  lelki langyosságban, az örökkévalóságon átmenő szakaszuk a legrosszabb rémálmuk lesz. Kedves gyermekeim, ezekre a szegény lelkekre vár a harmadik tisztítótűz , másokra a pokol. Sok lélek bűnös állapotuknak köszönhetően  ellenállnak az örökkévalóságon való áthaladásnak, és elvesznek, lelkük nem tér vissza ebbe a világba.
Lelkek milliói soha nem térnek vissza gonoszságuk, bűnük és Istentől való elidegenedésük miatt. Mások bűneik ellenére esélyt kapnak, mert bűnük nem súlyos bűn. Az ég azt várja el, hogy a figyelmeztetéssel minden meleg szív felébredjen, különben el fognak veszni a nagy nyomorúság idején. Mindent felgyorsított a gonoszság és a bűn, amely a mai világban létezik. Ha az istentelen nemzetek nem ébrednek a gonoszságuktól, figyelmeztetés után, az égből tűz száll alá. Mindenkit, aki a figyelmeztetés és a csoda után továbbra is bűnös és gonosz cselekedeteket választják el a fiam nyájától. A csodaidő végén csak Isten emberei és a sötétség gyermekei maradnak. Ezután kezdődik az ellenfelem utolsó kormánya, majd a Nagy Armageddon, amely az utolsó harc lesz a felszabadulásodért.

Az én Uram, békéje maradjon bennetek, kedves gyermekeim.

Anyád,  a Megszentelő Mária szeret téged.

Tedd nyilvánosságra üzeneteimet és felhívását a föld minden végére.


http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.