Jézus a Jó Pásztor különleges felhívása nyájához. Üzenet az ENOCH-nak.

Szerző andre | 2019. július 23. kedd

Az Én nyájam előkészítése, mert” szerető kedvesség” Maitreya kerül bemutatásra hamarosan emberiségnek, mint a várható Messiás.
2019. Július 23. 11.30
Jézus a Jó Pásztor különleges felhívása nyájához.

Üzenet az ENOCH-nak.


A gyermekeim, az Én békémet hozom nektek.

Légy figyelmes és éber, mert az Illuminantus-elitek, akik uralják ezt a világot, már mindent elterveztek, hogy megkezdjék  ellenem uralmukat. A földönkívülieknek nevezett démonok szövetségesek az elitekkel és a világhatalmak uralkodóival. Ők, az úgynevezett idegenek, akik a nagy nemzetek minden uralkodóját irányítják és tanácsokat adnak az eliteken keresztül.

Minden, amit már megterveztek a világgazdaság és a béke destabilizálására történt, hogy a világ káoszba kerüljön; hogy a krízis közepette az Antikrisztus megjelenjen, mint az emberiség békefenntartója és megmentője. Azok, akik a nyájamból származnak, könnyen észreveszik a megtévesztés show-ját, amikor megjelenik a hamis messiás; de a hálátlan és bűnös emberiség túlnyomó többsége, amely messze van tőlem, elfogadja és imádja őt, és bejelenti az egész világnak, hogy a Messiás visszatért. Az Antikrisztus már köztetek van, csak arra kell várnia, hogy  kinyilatkoztassa magát a világnak, hogy  az emberiség megismerje.

Légy óvatos! Jól tudod, hogy az Ember Fia már nem tudja elviselni ezt a világot! A második eljövetele  dicsőségben és a ragyogásban lesz; Az új és égi Jeruzsálemben az én népem között  uralkodom. Ne feledd mindezt , hogy amikor a pusztítás fia megjelenik, mondván, hogy ő a Kozmikus Krisztus, az Univerzum építésze, a “Szerető Kedvesség” (Maitreya),világ oktatója,  hogy készen állj és ne  figyelj a megtévesztésre.
Az ellenfél és az ő elődei tanítványai a világ minden tájáról utaznak, eltávolítva az emberiséget tőlem; Előkészítik  a hamis messiás megjelenésének előnyeit. A világ minden médiája, a gazdasági és a média az ellenségemet szolgálja. A sötétben uralkodó világ elit nem árulja el a költségeket; Alapítványaik révén pénzt osztanak szét a legszegényebb országok kormányaiban, hogy uralkodóik felkészítsék az embereiket a veszedelem fia üdvözlésére.
Hamarosan az én nyájamat  csalódás éri,és show elkezdődik; A holografikus képeket minden nemzet városaiban az égboltra vetítik, amely az istenét képviseli, aki minden nemzetben vallásuk szerint uralkodik. Ha egy nemzet lakosainak többsége katolikus, akkor a mennybe vetített kép jó pásztorként képvisel engem. Ha más nemzetekben az uralkodó vallás a buddhizmus, akkor a vetített kép Buddha lesz; ha az uralkodó vallás az iszlám, akkor ezekben a nemzetekben Mohamed képét vetítik. Ezek a képek beszélnek, mozognak, és sokan gyanútlanul csapdába esnek; a kiképzés után egybeolvadnak, és csak Maitreya képe jelenik meg, mint az egyetlen igaz isten. Ez lesz a csalódásos show kezdete.

Hálátlan és bűnös emberiség, milyen szomorú vagyok,hogy olyan sokan vannak, akik hátat fordítanak nekem, hogy kövessék a hamis messiást! Az emberiség túlnyomó többsége, amikor látja a Maitreya-t, eufóriába esik; sokan sírni fognak, harcolnak, dicsérik és imádják, mintha maga Isten lenne. Farizeusok, képmutatók, atyám nevében jöttem, és nem ismertél fel engem, de elutasítottál, és a keresztre halálra elítéltél engem; egy másik, aki nem én vagyok, nagyon hamarosan megjelenik a nevem bitorlásával,  örömmel fogadjátok őt, és bejelenti az egész világba érkezését! Szegények, akik elutasítjátok a világ világosságát, aki vagyok, és elfogadjátok a sötétség istenét, aki fizetségül örök halált fog adni nektek!

Készítsd fel a tieidet, a nyájamat, mert a Maitreya hamarosan bejelenti magát az emberiségnek, mint a várt messiást. Ismét azt mondom nektek, az én nyájamnak; nem láthatod és nem hallgatjátok meg, mert hatalma van arra,  szeretni és követni őt. A világban való megjelenése az örökkévalóság idejét követően lesz. A média show hamarosan megkezdődik, ahogy a holografikus vetítések is; Az emberiséget propagandával az égbolton lévő képek és vetületeivel készítik fel, hogy előkészítsék az Antikrisztus megjelenését.

Én nyájam, imádkozzatok, böjtöljetek és tartsatok bűnbánatot ; légy erős, amennyire csak lehet erősítsd meg magad,  testemmel és a véremmel, hogy erősödjön a lelked; Olvasd  az én szavaimat a Máté 24. fejezetében,  és elmélkedj  rajta, hogy ne ess a hamis Messiás megtévesztésébe. Békémet hagyom rátok, az békémet adok nektek. Tarts bűnbánatot és térj vissza, mert közel van az Isten országa.

A tanítód, a Jó Pásztor Jézus.

Ismerje meg az égész világ üzeneteimet.

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.