Gyermekek, erősítsétek meg lelketeket a spirituális pajzszsal (Efézusoknak 6, 10, 18) .Imádsággal jól megolajozva és megerősítve a 91. zsoltárral, mert a gonosz erők jelen vannak a világbannyitja és mindent áthatnak!

Szerző andre | 2020. október 14. szerda

2020. október 14. 12:25.
A Megszentelő Mária sürgős felhívása Isten népéhez és a ház pásztoraihoz. Levél az Enochoz.

Kicsinyeim, Úr békéje legyen mindnyájatokkal.

Gyermekeim, erősítsétek meg magatokat spirituálisan páncéljaikkal (Efézusiaknak 6:10, 18), imádsággal jól megolajozva és a 91. zsoltárral megerősítve, mert világotokban a gonosz erők terjesztik gonoszságukat és mindent beszennyeznek. A gonosz szolgái szabadon köröznek és álcázzák magukat Fiam nyájában, és szokatlan okkult gyakorlataikkal megkötözik azokat a juhokat, akik langyosak a hitben és az imában. Ez utóbbi idők technológiája az ellenfelemet is szolgálja, és így a gonosz szelleme beszivárog a házakba. Sok gyermekem, ismeretek hiányában, megnyitja otthonát a gonosz előtt, amikor technológiával videókat, játékokat, filmeket mutat be, okkult módon programozva, szexuálisan vagy erőszakosan. A házak szennyezettek, és sok ellenfelem birtokba veszi őket.


Az úgynevezett “Ouija tábla”(szeánsz tábla) pusztító játéka arra készteti a gonosz szellemeket, hogy átvegyék a lelkek irányítását. Millió olyan gyermek, serdülő és felnőtt van, aki megszállottja a játéknak: Charlie Charlie, manók, börtönök és sárkányok, vagy olyan horror filmeket, filmeket vagy sorozatokat néznek meg, amelyekben megtanítják, hogyan használják a mágiát eszközként az emberek, állatok vagy dolgok ellenőrzésére és leigázására. Az okkult szellemek sok otthont visznek mindezen gyakorlatokhoz. Az ouija társasjáték szellemi portálokat nyit meg otthonokban, ahová a gonosz szellemek be- és kijárkálnak. Minden varázslat, bárhogy is hívják, okkult. Minden olyan információkeresés, amelyben szellemekre hivatkoznak, spiritizmus. A ház pásztorai nagyon figyelnek arra, amit a házadban látnak, játszanak és hallanak az ön és a kicsik nevében, mert nagyon jól tudjátok, hogy ez a világ a sötétség hatalmában van.

A házlelkészek nagyon vigyázzatok a manapság sugárzott televíziós műsorokra, játékokra és filmekre, mivel szinte mindegyiket okkult, szex, erőszak vagy LGTB műsorok szennyezik. Vigyázzon az úgynevezett házi lelkészeimre, és kísérd figyelemmel  otthonod technológiájának használatát, ne hagyd, hogy a kicsik a mobiltelefon mellett aludjanak, távolítsd el a televíziókat, a számítógépeket és a mobiltelefonokat a kicsik szobájából, mivel sok gyermekem nem alszik eleget, mert a pihenőidőben a technológiához kötődik. Ellenfelem ellopja kicsinyeim lelkét, és ellopja otthonainak nyugalmát a technológia által elkövetett visszaélések miatt.  Gondoljátok át és javítsátok ki  ház pásztorai, házatok menetét, hogy holnap ne legyen mit megbánnotok.

Maradjon meg Uram békéje, és Anyám szeretete és védelme benned és családtagjaidban .

Anyád, Megszentelő Mária.

Mondd el  gyermekeimnek az üzeneteimet és az egész emberiség iránti odaadásomat.

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.