Bűnösök, szaladjatok megfürödni a megbocsátás forrásába, mielőtt eljönnek az isteni igazságosság napjai, hogy holnap örökké élhessetek!

Szerző andre | 2020. november 13. péntek

2020. NOVEMBER 13. 11:15

Szent Mihály hívása az emberiséghez. Üzenet Énochnak.

Ki olyan, mint az Isten? Senki sem olyan, mint az Isten!

Legyen a Magasságos békéje mindnyájatokkal, Atyám magja.

Testvérek, én, Mihály, a mennyei seregek fejedelme, ma ezen az eszközön keresztül fordulok hozzátok, hogy elmondjam nektek, hogy hamarosan az emberiség belép a Nagy Gyötrelem idejébe, amikor csak könnyeket és bánatot fogtok hallani. Milyen szomorú, hogy a végső idők embersiégének meg kell ismernie Isten igazságos haragját ahhoz, hogy megváltozzon! Ó, halandók, nem tudják, mi vár rájuk, ha tudnák, akkor rohannának, hogy megbocsátást kérjenek Istentől, és hogy megbánják minden bűnüket! Az eljövendő nyomorúság még soha nem volt látható a teremtésben, és a legszomorúbb az a tudat, hogy lelkek milliói vesznek el örökre, mert nincsenek lelkileg felkészülve.

A megpróbáltatások, a tragédiák, az éhínségek, a romok, az üldöztetések, a katasztrófák és általában az elhagyatottság nagyon hamar eljutnak ehhez az emberiséghez. Soha egyetlen generációban sem látták azt a nyomorúságot, amely ennek a végidők generációjának készül eljönni. Ennek a hálátlan és bűnös emberiségnek a túlnyomó része ma úgy él, mint Noé és Lót idejében. Esznek, isznak, vásárolnak, eladnak, összeházasodnak, építenek, és hirtelen eljut hozzájuk az Isten igazságszolgáltatása,  és mint Lót napjaiban, a mennyei tűz rájuk hull és sokan meghalnak (Lukács 17. 26–29). Szegény halandók, ha nem ébrednek fel a lehető leghamarabb lelki álmukból, örökre elvesznek! Még van néhány ezrelék időd, használd ki őket, és fuss, hogy rendet tégy a számláidban, ne légy ostoba, mert a tét a lelked üdvössége.

Emlékeztetlek a bűnös emberiség, hogy amikor a megpróbáltatások megkezdődnek, akkor már nem találod nyitva Atyám házait, ezért arra kérlek benneteket, hogy minél előbb béküljetek meg Istennel, hogy holnap ne kelljen bánkódnotok. Bűnös emberiség, hagyd abba a Legmagasságosabb bántását! Ne feledd, hogy az élet ezen a világon múlandó, az igaz élet az örökkévalóságban található és ott örökkévaló. Azt kérdezem tőled: hol akarod tölteni, a Mennyben vagy a pokolban? Az örök élet vagy halál rajtad múlik. A Legmagasságosabb lehetőséget ad arra, hogy visszatérj hozzá szívből, hogy holnap élvezhesd társaságát. Emlékeztetlek arra, amit Isten Szent Igéje mond: Mondom nektek, hogy ugyanígy nagyobb öröm lesz a mennyben egyetlen megtérő bűnösön, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akinek nincs szüksége megtérésre.”   (Lukács 15, 7)

Figyelj hát, bűnös emberiség, azokra a hívásokra, amelyeket a Mennyország  küld feléd, hogy bánd meg bűneidet és térj vissza az üdvösség útjára, mert az isteni igazságosság napjai kopogtatnak az ajtón. Ne folytasd a Szent előírások megszegését, mert ha ezt továbbra is megteszed, Isten Igaz haragja egy lehelettel lemos a föld színéről. Siessetek, tolvajok, prostituáltak, homoszexuálisok, házasságtörők, kéjelgők, paráznák, tisztátalanok; drogosok, alkoholisták, csalók, hazugok, irigyek, bálványimádók, arrogánsak, gyilkosok, mohók, varázslók és más bűnösök, akik Isten és törvény nélkül járjátok ezt a világot, mert senki, aki továbbra is vétkezik, nem örökölheti Isten országát. (1 Korinthusbeliek 6, 9, 10), (Efezus 5, 5), (Jelenések 22, 15). A bűnösök fussanak fürödni a megbocsátás kútjába, még mielőtt elérkeznek az isteni igazságosság napjai, hogy holnap örökké élhessetek.

Maradjon bennetek a Legmagaságosabb békéje Atyám magja és védelmem, kísérjen mindig.

Testvéred és szolgád, Mihály arkangyal.

 
 
 
http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.