A szürke nyájam, az 5G-s technológia, a mikrochip a fenevad jele arra készteti az eretnekeket és hírnökeiket, hogy az ördög erejévé váljanak, hogy irányítsák, rabszolgává tegyék és irányítsák ennek a csodálatos emberiségnek hatalmas tömegét!

Szerző andre | 2020. május 17. vasárnap
2020. május 17., 1:40 P.M.

Jézus, a jó pásztor segélyhívása nyájához.

Üzenet Enochnak.

Béke legyen veled és szeretett nyájammal.

Szürke nyájam, az 5G technológia, valamint a mikrochip vagy a fenevad jele, a gonosz hatalma lesz, amelyet Antikrisztus és hírnökei felhasználnak e bűnös emberiség túlnyomó többségének irányítására, rabszolgaságára és uralmára. Ne vásárolj 5G-es technológiát, mert célja az életed ellenőrzése lesz. Ez a technológia kémkedni fog akkor is, ha ki van kapcsolva, megsemmisíti az adatvédelmet; akaratoddal manipulálják a Szörnyeteg Jelének beültetését. Horus szemével vagy a látnok szemével fog jönni. Ez a gonosz technológia fel fogja készíteni az embereket egy mikrochip beültetés fogadására. Emberek milliói csapdába esnek ezzel a technológiával, aminek célja az, hogy irányítsák  az embereket, akik azt használják. Az összes bejövő és kimenő kommunikációt az Új Világrend Kormánya felügyeli és ellenőrzi.


Nyájam, ezen a világon minden embernek van kész vonalkódja, kódolva és elmentve egy “Beast” nevű nagy számítógép memóriájába. Az 5G technológia a “Big Brother” technológia, amelyet műholdas csatolással csatlakoztatnak a Szörnyeteg memóriájához. Az új Világrendet, amelyet hamarosan felállítanak a világon, Antikrisztus vezeti, és ez a technológia az ő rendelkezésére áll, hogy ellenőrzést és uralmat gyakoroljon az emberiség felett tőlem távol.
Szürke juhaim, figyelmeztetlek, egy Luciferin vagy Luciferase nevű oltásról is, mivel ez az elit által finanszírozott és a Nemzetközi Szervezetek által támogatott oltás koronavírus és pandémiák elleni oltásként az emberiség ellenőrzésére szolgál. Maga az oltás neve az ellenfél nevére utal, és tudd, hogy ez csak az ellenfelemtől származhat ami halál és  pusztítás. Ne hidd el ezt a megtévesztést, ne felejtsd el, hogy a gonosz szolgáit nem érdekli az emberiség egészsége vagy jóléte; arra törekszenek, hogy megsemmisítsék a világ népességét, hogy az Antikrisztus idején uralkodjanak és rabszolgává tegyék a meglévő lakosságot.


Ismét mondom neked, nyájam, ne félj; Ha Istenbe veted hitedet és bízol benne, akkor semmi nem történik veled. A menny nem enged elveszni; kövesd az utasításokat, és használd az ég gyógymódjait, és védelem alatt állsz. Vérem hatalma, Anyám rózsafüzére, lelki páncélzatot szerez, Mihályunk ördögűzése, Szent Szavam olvasása, ezek az erődök, valamint az arkangyalok, angyalok és áldott lelkek közbenjárása a  pajzsod és védelmed lesz,  ez határozottan és magabiztosan tartja a hited; szabad és győztes minden szellemi ösvényen és csatában.
Bejelentem nektek, szeretett juhoknak, hogy közel van a figyelmeztetésem napja. Az örökkévalóságban megkapod azokat az ajándékokat és karizmákat, amelyekre szükséged van a szabadságodért folytatott utolsó harc előtt. Tehát ne félj; a bejelentésem után nem leszel ugyanaz; máris olyan lelki lény vagy, aki fel van szerelve Isten összes páncéljával, így félelem nélkül harcolhat a gonosz erőivel.

Békét hagyok veled, békémet adom nektek. Tarts bűnbánatot és térj meg, mert Isten országa közel van.

Mestered, Jézus, a Jó Pásztor.

Adj juhokat a nyájamból, hogy megismerjék az egész emberiségnek szóló üzeneteimet.

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.