Szerző andre | 2020. április 16. csütörtök

2020. április 16., csütörtök

Jézus azt mondta: “Népem, Évek óta az emberek nem akartak hinni abban, hogy az Antikrisztus gyötrelmét látják. A korábbi hozzászólásokban már elmondtam neked, hogy fogod látni a szenvedést és a béke korszakát életében. Most mindannyian látják a koronavírus-teszt előzetes megpróbáltatását tavasszal és később ősszel. Ez a megpróbáltatás az Antikrisztus kinyilvánításához és a nagy nyomorúság megkezdéséhez vezet. Ez valóban áldás lesz, ha ebben az időben élni fogsz, mert a nyomorúság után látni fogod az Antikrisztus és minden gonosz elleni győzelmem, miközben pokolban üldöznek. Ezután örülni fogsz, hogy a béke koromhoz vezetők, ahol hosszú ideig fogsz élni, amíg meg nem halsz, és a mennybe nem jössz. Légy türelmes ezekben a nehéz években, amikor később jutalomként fogsz a mennybe jutni velem. ”

Jézus azt mondta: “Népem, új korlátozásokat látnak az élelmiszerboltban, amikor csak egy bizonyos számot engedélyeznek az élelmiszerboltban. Láthatja több vágóhíd bezárását is, mivel a vírusfertőzés az alkalmazottak körében zajlik. Ez húshiányt okoz. A cikk korlátozása is megjelenik azon polcokon, ahol hiányoznak cikkek. Bizonyos tételeket nyár folyamán kell tárolnia, mert korlátozott lesz az utazás, és ősszel otthon kell maradnia. Imádkozzatok, hogy képesek lesznek élelmet szerezni az ősszel a vírusroham alatt. ”

Jézus azt mondta: “Népem, az elnöke rájön, hogy ha túl sokáig vár otthonában, akkor nem lesz életképes üzleti vállalkozásainak megnyitásához. Az embereknek szükségük van munkahelyükre, és az ügyfeleknek szolgáltatásokra és termékekre van szükségük a túléléshez. Elnöke olyan államokat akar nyitni, amelyekben nincs sok vírusos eset. Néhányan az oltást várják, de ez sokáig tart. Ne készítsen influenza felvételeket, mert ezek tönkretehetik az immunrendszert, és érzékenyek lehetnek erre a vírusra. ”

Jézus azt mondta: “Népem, még ebben a szörnyű járványvírusban is, a demokratikus vezetők vonakodnak az üzlet újbóli megnyitásáról, mert azt akarják, hogy az elnöke rosszul nézzen ki a választások előtt. Azt akarják, hogy a munkanélküliség növekedjen, és a tőzsde csökkenjen, hogy megnyerhessék a választásokat. A mély állam szintén ki akarja használni ezt a káoszt annak érdekében, hogy megszüntesse elnökének hatalmát. Imádkozzatok, hogy az Ön országa felépülhessen, különben el kell jönnöd az én menhelyembe. ”

Jézus azt mondta: “Népem, súlyos korlátozásokat látnak engem imádni való jogukban, még akkor is, ha távolodást tartanak az autójában. Az ön hatóságai blokkolják a parkolókat, sőt még a szöget is berakják a bejárathoz. Ez a keresztények üldözésének kezdete, amikor a hatóságok megszüntetik az egyházban való jelenlétüket. Néhány televíziós csatornán nézhet szertartásokat, de nehéz látni olyan sok nehéz korlátozást az egyházaknál. A hatóságok továbbra is fenyegetik azokat, akik el akarnak jönni a gyülekezetbe, még akkor is, ha csak néhány vírusos eset fordul elő. Imádkozzatok, hogy ezeket a korlátozásokat megszüntessék, még akkor is, ha társadalmi távolságot kell tartaniuk. ”

Jézus azt mondta: “Népem, szomorú, hogy a papok vonakodnak még arról is, hogy a Szentáldozást magántulajdonban osztják el a hűséges embereknek. Vannak bátor papok, akik gondosan és titokban adnak áldozatot néhány hűségesnek. Az egyházaid számára nehézségekbe ütközik, hogy plébániák hetente vagy havonta adományokat küldjenek, különösen, ha az emberek munkanélküliek. Az adományokkal történő ilyen visszalépéssel néhánynak fizetésképtelenséget kell bejelentenie, és már nem lesz képes újból megnyitni. Imádkozzatok, hogy az egyházak elegendő adományt kapjanak életképességükhöz. ”

Jézus azt mondta: “Népem, mivel több ideje van otthon, ideje imádkozni az egészségügyi tisztviselők és az élelmiszerboltok számára, hogy egészségesek maradjanak anélkül, hogy ez a vírus érintené őket. Imádkozz a betegekért is, hogy gyógyuljanak e vírusból. Imádkozzatok, hogy az egészségügyi tisztviselők gyógyszert találjanak a betegek segítésére. Imádkozzatok azért is, amit elviselni fogsz ennek a legrosszabb halálos vírusnak az őszén. Ha az életed veszélyben van, felhívlak, hogy mentsem meg a menedékeimet. “

Jézus azt mondta: “Népem, néhányan közületek a mise tévénézésén, az EWTN csatornán, hogy hallani tudja a húsvéti olvasmányokat, amelyek gazdagok a feltámadásom ünneplésében. Jó látja, mennyire fontos mélységesen hinni a feltámadásom jó hírébe . Ez az erős hit segítsen Önnek megbirkózni az otthoni jelenlegi karantén szenvedésével. Egyesítse a szenvedését a keresztemen keresztüli szenvedésemmel. az az hit, emellyel megvédelek téged a vírustól, és hogy ősszel meggyógyítom a menedékeimben  Istentisztelőimet. Ne félj e vírustól, és bízz a gyógyító erőmben. “

https://magazinelavoixdedieu.wordpress.com/2020/05/04/vous-voyez-tous-cette-pre-tribulation-de-lepreuve-de-ce-virus-corona-en-ce-printemps-et-plus-tard-cet-automne-cette-epreuve-conduira-a-la-declaration-de-lantichrist-et-au-debut-de-la-grande-tribu

Megjegyzések

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.